HipTrip Travel Film Festival 2017, gata de start

hip-trip-travel-film-festival

Azi, 27 octombrie, debutează cea de-a treia ediție a HipTrip Travel Film festival, singurul festival de film de călătorie din România.

Timp de 4 zile, până duminică, 30 octombrie, la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București, vor fi proiectate peste 20 de filme din toate colțurile lumii, majoritatea în premieră în România.

Pentru că anul acesta motto-ul HipTrip este „Ia-ţi viza de cinefil”, spectatorii care vin la proiecțiile din festival pot pleca de la cinematograf direct într-o aventură cu destinație necunoscută. Primii aventurieri vor fi decişi prin tragere la sorţi din rândul spectatorilor proiecției El Clasico (joi, 27 octombrie, la Cinema Eforie), iar tot ce vor afla iniţial sunt detaliile despre starea vremii la destinaţie şi ce haine trebuie să-şi pună în bagaje, iar la aeroport vor afla şi destinaţia către care vor decola.

El Clasico trailer

Festivalul va debuta în această seară, de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie cu filmul El Clasico, propunerea Irakului pentru Premiile Oscar în 2017.
Proiecția va avea loc în prezența regizorului Halkawt Mustafa, invitat special la HipTrip Travel Film Festival.

Destinațiile pe care ni le alegem, atât cele turistice, cât și cele cinematografice, spun multe despre noi. Plaje tropicale sau vârfuri inaccesibile? Comedii fără pretenții sau experimente arthouse? Fie că vorbim de filme sau de călătorii, moderația e mai mereu un deziderat greu de atins. La a treia ediție de HipTrip, ne-am propus să găsim echilibrul între comercial și artistic, dar și între între 100% travel, 0% cinema, și cinema-și-nimic-altceva. Indiferent de preferințe, ne dorim ca HipTrip să fie acel festival la care călătorești și totodată te simți ca acasă”,
– a spus selecționerul acestei ediții, Cătălin Olaru.

Biletele pentru HipTrip Travel Film Festival se găsesc pe www.eventbook.ro iar programul complet poate fi găsit pe site-ul oficial al evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *