Home Cinema > Aferim!, disponibil pe Blu-Ray și DVD

aferim-blu-ray-dvd

Filmul Aferim!, regizat de Radu Jude, este disponibil acum pe Blu-Ray și DVD în magazinele de specialitate.

Câștigător al trofeului Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Festivalul de la Berlin, Aferim! a câștigat peste 900.000 de lei și a fost vizionat de aproape 77.000 de spectatori. Iar criticii i-au acordat cinemaMetru 100%.

Sinopsis Aferim!

Aferim!, de Radu Jude, este un un film istoric a cărui acţiune are loc în Ţara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoţit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

Atât DVD-ul cât și Blu-Ray-ul conțin subtitluri în română, engleză și franceză.

Cele două formate vin însoțite de o broșură ce cuprinde un dicționar de arhaisme, materiale apărute în publicații internaționale, dar și un context istoric semnat de Constanța Vintilă-Ghițulescu, doctor în istorie și civilizație la École des Hautes Études en Sciences Sociales, Paris, cercetător la Institutul de Istorie “Nicolae Iorga”, profesor asociat la Facultatea de Sociologie a Universității București.

În premieră în România, ambele variante vin cu o versiune accesibilizată pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

În plus, atât dvd-ul cât și Blu-Ray-ul conțin și scurtmetrajele O umbră de nor și Trece și perete, ambele regizate de Radu Jude.

Trailer Aferim!

Filmul poate fi găsit în rețeaua Librăriilor Cărturești, Librăria Anthony Frost din București și Librăria Habitus din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *