Home Cinema > Marțianul, disponibil pe Blu-Ray și DVD

martianul-blu-ray-dvd

The Martian / Marțianul, unul dintre filmele nominalizate la Oscar, este disponibil din această săptămână pe Blu-Ray 3D, Blu-Ray, DVD, dar și în format Steelbook (Blu-Ray 3D + 2D).

Regizat de Ridley Scott, Marțianul a a avut premiera în România pe 2 octombrie, iar în primul weekend a fost cel mai vizionat film din cinematografe, cu 52.989 de spectatori, încasând 1.306.045 de lei.

Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara și Jessica Chastain se numără printre protagoniștii filmului, în vreme ce scenariul a fost scris de Drew Goddard, după romanul lui Andy Weir.

Sinopsis The Martian

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă. Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat.

La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.

Trailer The Martian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *