Home Cinema > Terminator: Genisys, disponibil pe Blu-Ray și DVD

terminator-genisys-blu-ray-dvd

Odeon Film a lansat la începutul acestei luni filmul Terminator: Genisys în multiple formate pentru a putea fi vizionat acasă în cele mai bune condiții. Astfel, acesta poate fi găsit în magazinele de specialitate ca Steelbook 3D + 2D, Blu ray 3D, Blu ray și DVD.

Premiera în cinematografe a lui Terminator: Genisys a avut loc pe 3 iulie, încasând 2.459.059 lei în 11 săptămâni și fiind văzut de 111.428 de spectatori.
În prezent, se află pe locul al 18-lea în clasamentul anului în ceea ce privește încasările totale.

Sinopsis Terminator: Genisys

Arnold Schwarzenegger revine în forţă într-un nou capitol exploziv al seriei Terminator. În războiul dintre oameni şi roboţi, sergentul Kyle Reese este trimis de liderul Rezistenţei, John Connor, înapoi în trecut, în anul 1984, pentru a o proteja pe Sarah Connor. Dar, de data aceasta evenimente neaşteptate au modificat trecutul şi ameninţă viitorul omenirii. Acum, Reese (Jay Courtney din seria Divergent) trebuie să îşi unească forţele cu Sarah (Emilia Clarke din Game of Thrones) şi protectorul ei (Arnold Schwarzenegger) pentru a salva lumea şi a pune capăt evoluţiei Terminatorilor.

Trailer Terminator: Genisys

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *