Home Cinema > Home s-a lansat pe Blu-Ray și DVD

home-pe-blu-ray-dvd

Lansat în această primăvară în cinematografe, filmul de animație Home a înregistrat, la noi, 63.837 de spectatori. Dacă nu te-ai numărat printre aceștia și ai dori să-l vizionezi, sau dacă dorești să-l revezi, avem o veste bună: Home/Acasă tocmai a apărut în format Blu-ray Combo (3D+2D), Blu-ray 2D și DVD, putând fi găsit în toate magazinele de specialitate.

Filmul are la bază cartea de povești pentru copii The True Meaning of Smekday, scrisă de Adam Rex, în 2007, și vine de la cei care ne-au adus și How to Train Your Dragon sau Shrek.

Sinopsis

După ce extratereştrii Boov, conduşi de Căpitanul Smek (Steve Martin) cuceresc Pământul, ascuzându-se de duşmanii lor, aceştia mută toţi oamenii într-un nou spaţiu, creat special pentru ei, care să le fie cămin. În timp ce extrem de încrezătorii Boov reorganizează planeta, Tip (Rihanna), o adolescentă simpatică, reuşeşte să evite capturarea şi se trezeşte, fără să vrea, complicea lui Oh, un Boov fugar, simpatic şi inadaptat. Cei doi noi prieteni pornesc în căutarea mamei lui Tip (Jennifer Lopez) în ceea ce devine călătoria vieţii lor spre…ACASĂ.

Trailer Home/Acasă

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *