Hot Shorts. România. Scurt și de la capăt.

Din 17 august, în cinematografele din România își va face apariția Hot Shorts, un concept nou, care ar trebui să ajute la promovarea filmelor de scurtmetraj în sălile de cinema.

Hot Shorts este distribuit de MediaPro Distribution și grupează trei scurtmetraje, care au fost prezentate (și premiate) la festivaluri precum cele de la Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varșovia.

Cu o durată de aproape două ore, Hot Shorts aduce pe ecrane comedia, drama și acțiunea, genuri diferite, pentru că și filmele sunt diferite.

Dacă Bogdan Mirică vorbește în Bora Bora despre drama omului simplu și cinstit care se trezește arestat peste noapte, iar Cristina Jacob explorează, în filmul ei intitulat În film la nașu’, umorul nebun iscat la granița cu Republica Moldova când un actor caută cu disperare să ajungă la o filmare cu Coppola, Radu Potcoavă ne spune în Tatăl meu e cel mai tare povestea lui Andrei, care devine pionul principal într-o rețea de mafioți de cartier.

Printre actorii care pot fi văzuți în Hot Shorts, sunt Alexandru Potoceanu, Mirela Zeța și Ion Sapdaru, în Bora Bora, Cristi Iacob, Diana Dumitrescu și Florin Călinescu, în filmul Cristinei Jacob – În film la nașu’, sau Gavril Patru, Ioana Flora și Alfred Wegeman, care își fac apariția în Tatăl meu e cel mai tare.

Hot Shorts va rula în cinematografe începând cu 17 august.

Un comentariu la „Hot Shorts. România. Scurt și de la capăt.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *