Știri
 

How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

Cum să-ți dresezi dragonul 3

 

How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.02.2019
Durata:
104 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
62%
62


Parerea ta
9 voturi

 
Actori

Sinopsis How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

Acum, șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul lor destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.1

 
Recenzii How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Chiar dacă e un film pentru copii, reușește să ajungă și la sufletul adulților: emoționează și oferă o ședință de terapie despre despărțire.
Carmen Florea – Filme-cărți
Pelicula excelează atât la capitolul conținut, construcție, cât și la nivelul muzicii orchestrale, care subliniază momentele tensionate, exacerbând emoțiile.
Peter Bradshaw – The Guardian
Tot focul și toată viața din această idee au fost supte și n-am rămas decât cu ceva plictisitor.
Geoffrey Macnab – The Independent
Bogăția și detaliile vizualurilor din cea mai recentă animație DreamWorks nu sunt completate, din păcate, și de o poveste sau de niște personaje la fel de bine create.
Ben Travis – Empire
Cea mai îndrăgită serie de la DreamWorks Animation se încheie cu un final frumos desenat, dar mult-așteptatul emoționant rămas bun nu e chiar așa cum ne așteptam.
Hope Corrigan – IGN
How to Train Your Dragon: The Hidden World e un mod fantastic și impresionant din punct de vedere vizual pentru a încheia această îndrăgită trilogie.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Când totul va fi fost spus, până la momentul în care How to Train Your Dragon: The Hidden World se apropie de finalul Harry Potter-esc, în care Hiccup trebuie să învețe să-și ia rămas bun, rezultatul dulce-amărui va găsi publicul în aceeași situație dificilă, fiindu-i greu să-și ia adio.
Michael Nordine – Indiewire
“The Hidden World” reamintește publicului său tânăr că toate lucrurile bune – chiar și vârsta dragonilor – trebuie să ajungă la un sfârșit.


1 comentariu


 1.  
  cahh

  Acesta este un film minunat

  dar poate că dacă vrei să urmărești un film de bună calitate ,,, îl poți vedea pe următorul site

  și trebuie să caut aici >>> PERPELICULA.BLOGSPOT.COM

  ultimele filme sunt listate

  Răspunde


  (obligatoriu)