Hunger Games: Catching Fire are un nou poster

The sun persists in rising. So I make myself stand. Acesta este tagline-ul noului poster al lui Hunger Games: Catching Fire, publicat azi-noapte pe contul oficial de Instagram al filmului.

Autorul acestui poster este Tim Palen, șeful departamentului de marketing al casei de distribuție Lionsgate.

Regizor este Francis Lawrence, al cărui cel mai recent film, Water for Elephants, apărut în 2011, nu a fost primit prea bine de către critici. Rămâne de văzut dacă, cu Catching Fire, va reuși să se ridice la nivelul precedentei părți din seria The Hunger Games, regizată de Gary Ross.

În România, Catching Fire va fi adus de Forum Film, pe 22 noiembrie.

Sinopsisul lui Catching Fire:

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a revenit acasă după ce a câștigat cea de-a 74-a ediție a Hunger Games, împreună cu Peeta Mellark (Josh Hutcherson).
Faptul că au câștigat înseamnă că trebuie să-și părăsească familiile și pe cei apropiați, pentru a merge într-un așa-zis ”Tur al victoriei”.
Pe drum, Katniss simte că se pregătește o revoltă, în vreme ce președintele Snow (Donald Sutherland) pregătește cea de-a 75-a ediție a Hunger Games.

Scenariul a fost scris de Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire) și Michael Arndt (Toy Story 3), fiind adaptat după seria de romane a Suzannei Collins.

Noul poster al lui Hunger Games: Catching Fire, via Instagram

HungerGamesCatchingFirebigmfull1

Un comentariu la „Hunger Games: Catching Fire are un nou poster”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *