Știri
 

Hyde Park on Hudson (2012)

Vizita regelui la Hyde Park on Hudson

 

Hyde Park on Hudson (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.01.2013
Durata:
95 minute
Rating:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
40%
40


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Hyde Park on Hudson (2012)

În iunie 1939, preşedintele Franklin Delano Roosevelt (Murray) se pregăteşte să primească vizita reginei şi regelui Marii Britanii, care urmează să petreacă un weekend la reşedinţa familiei Roosevelt din Hyde Park on Hudson. Această vizită marchează un moment istoric, fiind prima dată când un monarh britanic călătoreşte în America.

Va fi un weekend memorabil, pentru că războiul bate la uşa Marii Britanii, oaspeţii vin să ceară ajutorul lui F.D.R., aşa că gazdele vor trebui să împace chestiunile politice cu încurcăturile personale ale lui F.D. Roosevelt, care e prins între soţie, Eleanor (Olivia Williams), mamă, Sara (Elizabeth Wilson) şi… amantă, Missy (Elizabeth Marvel), care, oficial, e secretara lui personală.

Văzut prin perspectiva lui Daisy (Linney), vecina şi confidenta lui Franklin, acest weekend va da naştere nu numai unei relaţii cu totul speciale între cele două naţiuni, ci, împreună cu Daisy vom înţelege mai profund misterele iubirii şi ale prieteniei.0

 
Recenzii Hyde Park on Hudson (2012)
 
 
Angela – Anzhela Movies
Biografia scrisa in note de comedie si drama nu reuseste sa atinga momente unice. Insistentele inutile asupra unui preparat, asupra vreunei dispozitii sau gusturi de bautura, ba chiar repetarea agasanta a unui astru (anunta vreo molima?), nu fac decat sa incline filmul intr-o pozitie negativa.
Tyler Chase – Paste Magazine
În ciuda celei mai bune interpretări a lui Bill Murray de la Lost In Translation, această examinare a relaţiilor speciale se chinuie să găsească un ton consistent.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Murray, care are o arie mai mare decât realizează câteodată, reuşeşte să găsească miezul uman din FDR şi îl prezintă tandru.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Chiar dacă are competiţie, mai ales din partea celor care interpretează peronajele regale, Murray este cel mai important motiv pentru a vedea “Hyde Park”.
Manohla Dargis – New York Times
Rossevelt a fost una dintre cele mai măreţe personalităţi ale secolului 20, dar el şi realizările sale nu prea se regăsesc în acest film derutant şi fără sens.
Jim Vejvoda – IGN
Interpretarea lui Bill Murray este cel mai bun lucru într-un film altfel plictisitor.
Catherine Shoard – The Guardian
Filmul lui Roger Michell despre Franklin D Roosevelt încearcă fără ruşine să urmeze reţeta lui The King’s Speech, dar rămâne distant.
Laremy Legel – Film.Com
Un film în căutarea unui sens, în ciuda unui concept bun şi a unei distribuţii deosebite.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O adevărată încântare, care se adresează unei audienţe largi.


Niciun comentariu


    1. Hot-dog-ul care a schimbat soarta celui de-al doilea război mondial • Vlad.Dulea.ro

    Răspunde


    (obligatoriu)