Ice Comic Con, la prima ediție

ice-comic-con

După două ediții de East European Comic Con, anul acesta, între 14 și 16 noiembrie, va avea loc în București, la Palatul Copiilor, prima ediție a Ice Comic Con.

Prima zi este rezervată târgului Comic Con, participanții având ocazia să achiziționeze figurine, cărți sau reviste de benzi desenate. Apoi, în zilele de 15 și 16 noiembrie vor fi prezenți și invitații speciali. Iar pentru că a venit vorba de invitați, iată care sunt aceștia: trei actori din serialul produs de HBO, Game of Thrones, 12 artiști de benzi desenate și două companii de jocuri video.

Primii invitați pe care organizatorii i-au dezvăluit sunt:

Miltos Yerolemou, actor cunoscut pentru rolul său din serialul Game of Thrones, unde îl interpretează pe Syrio Forel, profesorul care a învățat-o pe Arya Stark arta mânuirii sabiei. De asemenea, acesta a fost anunțat și în distribuția filmului Star Wars Episodul 7, care va apărea anul viitor.

Guillermo Ortego, un artist spaniol care a lucrat atât cu Marvel Comics. cât și cu DC Comics, luând parte la crearea unor benzi desenate precum Avengers, Wolverine Vs. Thor, Dark Wolverine, X-Factor, Green Arrow, Justice League Dark, Nightwing si Batman Eternal.

Alessandro Vitti, un artist italian care a cotribuit la creațiile celor de la Marvel Comics, printre care se numără: Captain America & Hawkeye, Avengers Arena si Secret Warriors, în vreme ce cel mai recent proiect al său este Red Lanters, realizat pentru DC Comics.

Biletele pentru prima ediție a Ice Comic Con pot fi achiziționate din rețelele My Ticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *