Pe 29 septembrie e IMAX Day

Cinema-City_IMAX-Day

Duminica aceasta, 29 septembrie, e IMAX Day. Regele Leu, Omul-Păianjen: Departe de Casă, Furios și Iute: Hobbs & Shaw, Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului și IT: Capitolul 2 pot fi văzute în format IMAX la un preț special: 14 lei.

Oferta este disponibilă la Cinema City AFI Cotroceni București și la Cinema City Shopping City Timișoara.

Filmele care pot fi văzute duminică la IMAX

Regele Leu / The Lion King

De la cel mai mic zumzet până la cel mai puternic urlet, fiecare fir de păr, fiecare frunză, fiecare nuanță – o formidabilă sumă de amănunte au fost luate în considerare în realizarea acestei producții, așa că doar în format IMAX ai parte de cea mai captivantă și realistă experiență 3D de cinema.

Omul-Păianjen: Departe de Casă / Spider-Man: Far From Home

Regizorul Jon Watts și producătorul Kevin Feige au formatat 40 de minute din film special pentru a oferi spectatorilor în IMAX cu 26% mai multă imagine și secvențe de acțiune incredibile. Rezultatul este o imagine panoramică completă, care umple vederea periferică mai mult decât orice altă experiență cinematografică.

Furios și Iute: Hobbs & Shaw / Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

“Furios și Iute: Hobbs & Shaw” abundă în secvențe pline de acțiune, locații care îți taie respirația și imagini curate ca lacrima, iar experiența vizionării unui film de acest nivel este întotdeauna îmbunătățită în format IMAX, pe cel mai mare ecran curbat din țară, astfel încât tu să te bucuri de film așa cum a fost gândit de creatorii săi.

Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului / Avengers: Endgame

“Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului” este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. „A fost natural pentru noi să avem cele mai importante evenimente din istoria Marvel filmate integral cu camere IMAX. Pentru astfel de filme, cu secvențe cosmice și personaje impresionante, nu există un alt mod mai bun de a filma și de a proiecta filmul pentru public. Cred că oamenii care îl vor vedea în format IMAX vor fi impresionați”, spune regizorul Joe Russo.

IT: Capitolul 2 / IT Chapter Two

În format IMAX nu vei rata nici măcar un detaliu, secvențele tulburătoare se vor vedea și mai limpede, iar sunetul terifiant îți va pătrunde în oase, astfel încât vei avea parte de o experiență cinematografică intensă, dincolo de granița imaginației.

Mai multe detalii pe site-ul CinemaCity.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *