În octombrie, Tom Sawyer soseşte în România. Parada Film ne pregăteşte de eveniment

Parada Film a pus la punct o nouă campanie inedită de promovare a unui film. De data aceasta, pentru Tom Sawyer, o ecranizare după romanul “Aventurile lui Tom Sawyer”, scris de Mark Twain.

Filmul este regizat de Hermine Huntgeburth, iar Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), Heike Makatsch (Mătușa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul) şi Joachim Król (Muff Potter) sunt actorii care vor da viaţă celebrelor personaje.

Parada Film mi-a atras atenţia prima dată prin campania de promovare a filmului Pina, care, în cele din urmă, a ajuns să aibă încasări de aproape 200.000 de lei, situându-se printre cele mai populare filme europene care s-au lansat anul trecut în România. Acum, este vorba despre Tom Sawyer.

Va fi interesant de văzut dacă acesta va egala rezultatele lui Pina, deşi bănuiesc că le va şi depăşi, însă şi mai interesant este modul în care este promovat.

Peste 20 de personalităţi din România s-au transformat în personaje „de poveste”, inspirate din Aventurile lui Tom Sawyer.

Fotografiile au fost realizate de Dan Pierșinaru, în vreme ce de artwork s-a ocupat designerul Alexandru Nimurad.

Până în prezent nu au fost dezvăluite decât două fotografii din această campanie (pe care le puteţi vedea mai jos), însă puteţi sta la curent cu tot ce apare nou legat de acest film urmărind pagina de Facebook: Facebook.com/GeneratiaTomSawyer

[nggallery id=3]

Un comentariu la „În octombrie, Tom Sawyer soseşte în România. Parada Film ne pregăteşte de eveniment”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *