Începând de azi-noapte, noul trailer pentru Zero Dark Thirty nu mai este un secret

De Kathryn Bigelow ați auzit cu siguranță. Este cea care a câștigat nu mai puțin de șase premii Oscar în urmă cu doi ani, pentru The Hurt Locker. Iată că acum se pregătește pentru alte premii cu un alt film a cărui temă este tot războiul din Irak. Iar în noaptea care tocmai a trecut a fost lansat cel de-al doilea trailer al lui Zero Dark Thirty, filmul cu care Kathryn Bigelow își va încerca din nou norocul la Oscarurile de anul viitor.

Scris de Mark Boal, un foto-jurnalist care s-a ocupat și de scenariul lui The Hurt Locker, Zero Dark Thirty urmărește acțiunile armatei americane și ale serviciilor secrete, care au dus la uciderea lui Osama bin Laden.

Din distribuție fac parte Jessica Chastain, Jason Clarke, Joel Edgerton, Mark Strong, Jennifer Ehle, Kyle Chandler și Edgar Ramirez.

Sony Pictures va lansa filmul în SUA pe 19 decembrie. În România, nu are anunțată încă data lansării. Sper, totuși, să nu se repete povestea cu precedentul film al lui Bigelow, când The Hurt Locker a fost lansat direct pe DVD.

Al doilea trailer pentru Zero Dark Thirty, lansat prin intermediul iTunes Trailers

3 comentarii la „Începând de azi-noapte, noul trailer pentru Zero Dark Thirty nu mai este un secret”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *