Inhumans, primul serial ce poate fi urmărit în IMAX la cinema

Inhumans_IMAX-Poster

Cele mai noi personaje din Universul Marvel ajung la cinema, în primele două episoade ale serialului Inhumans, care vor putea fi urmărite în exclusivitate în format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 şi 3 septembrie.

După ce Familia Regală a Inumanilor este afectată de o lovitură de stat militară, ei abia reuşesc să fugă în Hawaii, unde surprinzătoarele lor interacţiuni cu lumea luxuriantă şi umanitatea din jurul lor se dovedesc a fi salvatoare nu numai pentru ei, ci şi chiar pentru planeta Pământ.

Povestea noilor personaje a fost introdusă în Universul Marvel de Stan Lee şi Jack Kirby în 1965.

Suntem încântaţi să colaborăm cu Marvel şi ABC Studios pentru acest proiect inovator şi să-i introducem pe fanii din întreaga lume în Universul Marvel Inhumans în cel mai imersiv mod posibil: în IMAX.
Utilizarea camerelor IMAX şi abordarea cinematografică a unui serial TV este un eveniment exclusiv IMAX, pe care fanii nu vor vrea să-l rateze,
a declarat Greg Foster, CEO IMAX Entertainment şi Senior Executive Vice President, IMAX Corp.

Trailer Inhumans

Biletele s-au pus deja în vânzare, primele două episoade din serialul Inhumans putând fi urmărite în format IMAX 2D, doar la Cinema City din AFI Cotroceni Bucureşti şi Shopping City Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *