Au început înscrierile pentru EFA Young Audience Awards

efa-young-audience-award

Săptămâna trecută, s-a dat startul înscrierilor pentru EFA Young Audience Awards. Pentru înscrierea unui film european în competiție, acesta trebuie să fi avut prima proiecție după 1 martie 2015 și să se adreseze unui public tânăr cu vârsta între 12 și 14 ani.

Genurile de film eligibile sunt lungmetrajele, animațiile și filmele documentare.
Perioada de înscrieri durează până pe 31 ianuarie.

Filmele nominalizate vor fi anunțate în luna martie, iar cele trei filme finaliste vor fi proiectate în cadrul Zilei Young Audience Film, ce va avea loc în mai multe orașe din Europa, printre care și Cluj, în data de 8 mai 2016.

Pentru prima dată în istoria competiției, din juriu va face parte și cineva din România.

Sunt foarte încântată că voi putea participa la nominalizarea celor trei filme finaliste din cadrul EFA Young Audience Awards. Mă bucur de asemenea că am reușit să includem Clujul în cadrul prestigiosului eveniment european Young Audience Film Day, permițând în acest mod, elevilor clujeni să vadă, de trei ani încoace, cele mai importante producții cinematografice destinate lor,
Melinda Boroș, membră în juriul EFA Young Audience Awards

Programul are ca principal scop introducerea publicului tânăr şi foarte tânăr în lumea cinematografiei și a producției de film şi de a influenţa primii paşii către o agendă solidă şi coerentă de programe şcolare de educaţie media.

Un comentariu la „Au început înscrierile pentru EFA Young Audience Awards”

  1. Pingback: Au început înscrierile pentru EFA Young Audience Awards - Agenda Primarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *