Maratoane Into the Badlands, Humans, The Night Manager și Breaking Bad, la AMC

maratoane-seriale-amc

AMC difuzează în fiecare seară de luni, de la ora 22:00, începând cu 4 mai, sub formă de maratoane ce țin până dimineața, noi sezoane din Into the Badlands, Humans, The Night Manager și Breaking Bad.

Into the Badlands

Astfel, luni, 4 mai, de la ora 22:00, este programat un maraton cu sezonul 3 din serialul Into the Badlands, care oferă o perspectivă posibilă asupra unui viitor în care civilizaţia – aşa cum o ştim noi – încetează să mai existe.
În sezonul 3, Sunny (Daniel Wu) se luptă cu decizia de a-l ajuta pe Pilgrim să deschidă „Camera Meridian”, deoarece viața fiului său este în joc.

Humans

Sezonul 3 din serialul SF Humans este programat pe 11 mai. Acesta arată ce se întâmplă când granița dintre om și mașină este neclară.
La finalul seriei a doua, toate synth-urile au devenit conștiente (Ziua Zero). Aproape 500 de milioane de synth-uri au devenit deodată capabile să gândească și să simtă, iar peste 100.000 de oameni și-au pierdut viețile. Pe fundalul revoluției synth-urilor, clanul Hawkins se chinuie să lase trecutul în urmă.

The Night Manager

Miniseria The Night Manager va rula pe 18 mai.
The Night Manager ne face cunoștință cu un Mefisto modern, Richard Roper – jucat de Hugh Laurie, care şi-a construit un imperiu vânzând arme celui care licitează cel mai mult şi cumpărând sufletele ispitite de mirajul banilor.

Breaking Bad

Sezonul 5B din Breaking Bad va fi difuzat pe 25 mai.
Breaking Bad spune povestea unui bărbat disperat, care asigură viitorul financiar al propriei familiei devenind producător și traficant de droguri.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *