Începe sezonul 2 al serialului Into The Badlands

into-the-badlands-sezonul-2

Duminică noaptea spre luni, de la ora 4:00, AMC va transmite premiera celui de-al doilea sezon al serialului Into The Badlands. În aceeași zi, luni, 20 martie, dar mai pe seară, de la ora 22:00, va fi difuzat în reluare.

Primul episod numit Tiger Pushes Mountain, reia acțiunea la șase luni de la finalul primului sezon, când Sunny întâlnește un nou dușman, dar și un nou aliat neașteptat, în timp ce MK învață despre darurile sale într-un loc misterios.

Serialul Into the Badlands a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar. Regia îi aparține lui David Dobkin, iar de regia luptelor s-au ocupat Stephen Fung și Daniel Wu.

Trailer Into the Badlands – sezonul 2

https://youtu.be/JqAItVDrEGg

Al doilea sezon din Into the Badlands îi găsește pe Sunny și MK separați, ambii captivi în locuri mai puțin obișnuite. În timp ce M.K. încearcă să își controleze puterile, Sunny este determinat să lupte pentru a ajunge înapoi în Badlands pentru a își regăsi familia, ori va muri încercând. În drumul lor, Clipper și Colt sunt asistați de noi aliați misterioși ale căror motive nu sunt dintre cele mai curate. Între timp, The Widow continuă să-și consolideze puterea printre ceilalți Baroni, dar o amenințare malefică și misterioasă se pregătește să se răzbune pe ei toți. Alinanțele sunt doborâte, prieteniile sunt trădate, iar până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K. vor fi cu totul schimbate, având consecințe devastatoare.

into-the-badlands-blade-battle

Into the Badlands Blade Battle

Cu ocazia premierei celui de-al doilea sezon al serialului, compania Reliance Games lansează și jocul Into the Badlands Blade Battle, disponibil atât pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și pentru cele cu iOS.

Into the Badlands Blade Battle reunește fanii prin intermediul dispozitivelor mobile pentru a lupta pentru reputație, putere și mândrie, în vreme ce acțiunea de pe ecranele mobilelor va reflecta acțiunea din serial. Evenimente săptămânale din joc vor evidenția scene-cheie și lupte din sezonul 2, iar fanii sunt încurajați să se lupte și să recruteze noi personaje din serial.

Ne-am dorit un joc care să surprindă ritmul rapid, dinamic și măiestria artelor marțiale din Into the Badlands, o acțiune interesantă pentru oamenii care vor un joc de lupte grozav pe mobil. Este ușor să-l începi și greu să te oprești,
a declarat Mac McKean, EVP pentru Dezvoltarea Produselor și Inovare la AMC și Sundance TV.


Into The Badlands Blade Battle
este disponibil pentru descărcare gratuită pe iOS și Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *