Sezonul 3 din Into the Badlands începe

into-the-badlands-sezonul-3

Al treilea sezon al serialului Into the Badlands va avea premiera la postul tv AMC, luni dimineață, de la ora 5:00, în același timp cu premiera din S.U.A.

De altfel, fiecare nou episod va fi difuzat luni dimineață, de la ora 5:00, urmând să fie reluat joia, de la 22:45.

Trailer Into the Badlands sezonul 3

În sezonul 3 din „Into the Badlands”, Sunny (Daniel Wu) trăiește izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de băiețelul lui, Henry, după moartea lui Veil. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre Văduvă (Beecham) și Baroneasa Chau (Eleanor Matsuura). Acum, că nu mai este sprijinită de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), Văduva trebuie să-și găsească aliați noi: Lydia (Orla Brady) și Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie, în sezonul 2. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra zona.

Serialul are și un joc – Into the Badlands Blade Battle, care invită utilizatorii să intre în pielea personajului favorit din Into the Badlands.
Jocul a fost dezvoltat de Reliance Games și este disponibil atât pentru Android, cât și pentru dispozitivele cu iOS.

Dezvoltat de creatorii serialului Smallville Alfred Gough și Miles MillarInto the Badlands urmează aceeași practică pe care AMC a folosit-o și pentru Fear the Walking Dead, iar noul sezon va avea 16 episoade, care vor fi difuzate în două părți: primele 8 episoade – în perioada aprilie-iunie, iar următoarele 8 episoade – în a doua jumătate a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *