Intră în rolul lui Moș Nicolae

paddington-mos-nicolae

Mâine, 2 decembrie, se vor pune în vânzare biletele pentru proiecțiile speciale din ziua de 6 decembrie ale animației Paddington.

Distribuitorul filmului, InterComFilm, în parteneriat cu Grand Cinema & More, a ales să se alăture organizației Salvați Copiii și, astfel, să doneze câte 5 lei pentru fiecare bilet vândut.

Salvați Copiii România depune, de peste 20 de ani, eforturi pentru reintegrarea școlară a micuților ce au pornit în viață cu șanse reduse la un trai decent. Fondurile atrase în această perioadă au fost utilizate pentru asistarea a peste 20.000 de beneficiari, prin (re)integrarea școlară a copiilor nevoiți să muncească (programele A Doua Şansă și Școală după Școală) și prevenirea abandonului școlar în rândul comunităților defavorizate (Grădinițe estivale).
– organizația Salvați Copiii

Biletele vor putea fi cumpărate online, direct de pe site-ul cinematografului sau de la casele de bilete ale Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

Trailer subtitrat Paddington

Sinopsis Paddington

Bazat pe celebra serie de cărţi pentru copii a autorului britanic Michael Bond, filmul spune povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât – pe care stă, scris de mână, „Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc.” – ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington – până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu.

Trailer dublat Paddington

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *