1
22 octombrie 2012
 
 

Iron Man 3 > teaser poster + teaser trailer


Cei de la Marvel au început să se pregătească, de pe acum, pentru premiera celei de-a treia părți a seriei Iron Man, care este programată să aibă loc pe 5 martie 2013 în Statele Unite ale Americii și pe 26 aprilie 2013 în România.

Ieri au fost, mai întâi, prezentate primele imagini din film, într-un teaser de 17 secunde, iar astăzi am fost introduși în sala armurilor lui Tony Stark, printr-un teaser poster:

Iron Man 3

Iron Man 3

Iar toate aceste elemente vor atinge punctul culminant mâine, când va fi lansat primul trailer al filmului.

Cea mai importantă veste cu privire la Iron Man 3 este dezvăluirea personajului negativ, teroristul internațional Mandarin, care va fi interpretat de Ben Kingsley. Totuși, de menționat pentru cei care cunosc acest personaj din benzile desenate că, după cum a spus președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, Mandarin va avea o istorie diferită în film.

Iron Man 3 este regizat de Shane Black, care a scris și scenariul, alături de Drew Pearce. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din The Avengers, când lumea se află în mijlocul unui război tehnologic. Alături de Robert Downey Jr. și Ben Kingley, mai joacă Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Dale Dickey, Ashley Hamilton, James Badge Dale și Jon Favreau.

Iată și teaser trailerul:


Articol scris de