„Istoria filmelor horror cu Eli Roth” debutează duminică la AMC

Eli-Roth-History-of-Horror

Duminică, 14 iulie, debutează la AMC, de la ora 23:25, mini-seria Istoria filmelor horror cu Eli Roth / AMC Visionaries: Eli Roth’s History of Horror, o cronică în șapte episoade a celor mai vizibile și mai influente horror-uri din toate timpurile.

Stephen King, Quentin Tarantino, Jordan Peele, Jason Blum, Robert Englund, Linda Balir, Tippi Hedren, Rob Zombie, Haley Joel Osment, Jack Black, Jamie Lee Curtis și alții conduc telespectatorii, cu fiecare nou episod, în inima genului horror.

Asemănător cu Story of Science Fiction a lui James Cameron, Istoria filmelor horror cu Eli Roth explorează evoluția horrorului de-a lungul timpului, a modului în care a influențat societatea, precum și a motivelor pentru care fanii fideli continuă să fie dependenți de senzația groazei.

Fiecare episod a câte 50 de minute abordează un sub-gen, documentarul lui Eli Roth acoperind totul – de la filmele cu zombie, vampiri, demoni, la cele cu criminali, fantome sau monștri. Roth asigură voice-over-ul de-a lungul întregii povestiri, servind și ca moderator.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *