Kidding, serial nou pe HBO GO

Kidding-serial-hbogo

Primul episod din serialul Kidding este deja disponibil pe HBO GO.

Jim Carrey este protagonistul noului serial de comedie Showtime Kidding/Glumeam!. Pentru noua producție, Carrey face din nou echipă cu regizorul Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

Trailer Kidding

https://youtu.be/OzwU7dbmAyY

Personajul principal al serialui este Jeff, adică Domnul Pickles (Carrey), realizator al unor emisiuni pentru copii foarte populare, un munte de bunătate, înțelepciune și inspirație pentru cei care au crescut cu personajul său. Dar când începe să aibă mari probleme în familie, Jeff descoperă că nicio poveste nu-l va ajuta să treacă prin criza care avansează mai rapid decât poate suporta.

Rezultatul: un om bun într-o lume dură își pierde încet, încet mințile, într-un mod deopotrivă amuzant și sfâșietor.

Kidding a fost creat de și îl are producător executiv pe Dave Holstein (Weeds, Raising Hope), care a scris și episodul pilot și coordonează întregul serial. Producătorii executivi ai serialului sunt Gondry – care a și regizat câteva episoade, Carrey, Michael Aguilar (I’m Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), nominalizatul la Emmy, Jason Bateman (Arrested Development) și Jim Garavente (Bad Words).

Primul episod din Kidding (10 episoade, a câte 30 de minute) este deja disponibil pe HBO GO, iar al doilea episod va avea premiera pe 9 septembrie.

Un comentariu la „Kidding, serial nou pe HBO GO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *