Killing Eve, sezonul 3, din 13 aprilie, la HBO GO

killing-eve-sezonul-3

Cel de-al treilea sezon al serialului Killing Eve / Obsesia Evei debutează la HBO GO luni, 13 aprilie.

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, Killing Eve prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer), asasină, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează. Eve e o agentă MI6 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă.

Trailer Killing Eve / Obsesia Evei, sezonul 3

Sezonul 3 continuă să le urmărească pe cele două femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce încearcă să-și continue viețile fără drogul ales chiar de de ele. Pentru Villanelle, asasina fără o slujbă, Eve este moartă. Eve, fosta agentă ca se ascunde la vedere, nu va fi găsită niciodată de Villanelle, cel puțin așa crede ea. Totul pare că s-a întors pe făgașul normal până când o crimă șocantă și personală le implică din nou într-o cursă de-a șoarecele și pisica. Drumul lor înapoi una către cealaltă le va costa familia, prietenii și loialitatea.

Primul episod din sezonul 3 va avea premiera pe 13 aprilie pe HBO GO, iar apoi câte un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

Primele două sezoane ale serialului Killing Eve / Obsesia Evei sunt deja pe HBO GO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *