Din 7 decembrie, un nou serial la HBO: Knightfall / Templierii

Templierii-knightfall-hbo

Joi, 7 decembrie, va debuta pe platforma HBO GO un nou serial: Knightfall / Templierii. Pe canalul tv HBO România, acesta va avea premiera vineri, 8 decembrie, de la ora 20:00.

Knightfall / Templierii este o producție History are zece episoade și prezintă politica medievală și schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, care a primit sarcina de a proteja cele mai prețioase relicve ale Creștinătății.

Trailer Knightfall / Templierii

Acțiunea din Knightfall/Templierii începe după căderea orașului Acra, ultima fortăreață a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, unde este pierdut Sfântul Graal. Peste ani, apare un indiciu care îi trimite pe templieri, conduși de cavalerul Landry (Tom CullenDownton Abbey, Gunpowder), într-o misiune pe viață și pe moarte. De la bătăliile din Țara Sfântă la confruntările cu regele Franței și cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariția Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frății legendare, pentru a afla cine erau cavalerii, cum trăiau și pentru ce erau dispuși să moară.

Alături de Cullen, din distribuție mai fac parte Pádraic Delaney (Dinastia Tudorilor) în rolul lui Gawain, cel mai iscusit spadasin al Ordinului Templierilor, care a fost apoi rănit la Acra, Simon Merrells (Spartacus, Dominion) care îl interpretează pe Tancrede, un cavaler curajos și ferm care își venerează jurămintele de templier.

Îi mai putem vedea și pe Jim Carter (Downton Abbey), Olivia Ross (War and Peace), Ed Stoppard (The Crown), Julian Ovenden (Downton Abbey) și Sabrina Bartlett (DaVinci’s Demons).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *