La limita de jos a cerului, primul lungmetraj al lui Igor Cobileanski, în cinematografe, din 27 septembrie

Vineri, 27 septembrie, va avea premiera în cinematografe filmul La limita de jos a cerului, primul lungmetraj regizat de Igor Cobileanski.

Dacă ați văzut scurtmetrajele sale: Când se stinge lumina, Saşa, Grişa şi Ion sau Plictis (şi inspiraţie), atunci știți la ce să vă așteptați. Iar dacă vă place umorul său negru, atunci știți că nu trebuie să ratați debutul său în regie.

Sinopsis La limita de jos a cerului

Viorel (Igor Babiac), un traficant mărunt de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova. Cel mai bun prieten al său îl târăşte după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, mama sa îl bate la cap să îşi găsească un serviciu, iar femeia pe care o iubeşte urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv. Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine, însă realizează curând că binele e o chestiune relativă…

Scenariul a fost scris de de Corneliu Porumboiu și Igor Cobileanski, iar din distribuție fac parte: Igor Babiac, Sergiu Voloc (actor ce a jucat în toate scurtmetrajele realizate de Igor Cobileanski), Ela Ionescu, Igor Caras-Romanov și Angela Ciobanu. Director de imagine este Oleg Mutu, cel care s-a ocupat și de imaginea altor filme precum: Moartea domnului Lăzărescu, 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, In the Fog sau După dealuri.

Puteți sta la curent cu noutățile despre filmul La limita de jos a cerului și pe Facebook.

Later edit:
La limita de jos a cerului este primul lungmetraj al lui Igor Cobileanski care va rula în cinematografe. Adevăratul său debut a avut loc în 2009, cu Tache; însă, acesta nu a fost distribuit la cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *