Leaving Neverland, disponibil pe HBO GO

Leaving-Neverland

După ce a avut premiera în ianuarie, anul acesta, la Festivalul de Film Sundance 2019, documentarul Leaving Neverland este disponibil, de azi, pe platforma HBO GO, iar din 10 martie va putea fi urmărit și pe canalul tv HBO.

Creat în două părți, Leaving Neverland explorează experiențele separate, dar paralele, ale lui James „Jimmy” Safechuck, zece ani, și Wade Robson, șapte ani, ambii prieteni cu Michael Jackson.

James Safechuck, actor din Simi Vally, California

În 1986, când avea opt ani, a câștigat un rol într-o reclamă Pepsi, unde urma să apară alături de Jackson. Imediat cucerit de Safechuck, Jackson a devenit rapid un apropiat prieten de familie.

Wade Robson din Brisbane, Australia

A câștigat un concurs de dans în 1987. Copilului în vârstă de cinci ani i s-a oferit ocazia să-l întâlnească pe Jackson în culisele concertului susținut de acesta la Brisbane. În 1990, mama lui Robson, Joy, a luat legătura cu Jackson, care a invitat întreaga familie la el acasă un weekend.

Jackson a devenit cel mai de încredere prieten, mentor și confident, exprimându-și separat dragostea pentru ambii băieți, în timp ce i-a izolat lent de familiile lor.


Leaving Neverland/Părăsind Neverland a fost produs, regizat și filmat de Dan Reed; editorul filmului a fost Jules Cornell; producător asistent, Marguerite Gaudin; compozitor, Chad Hobson; producător muzical,Steve McLaughlin. Pentru HBO Documentary Films, producătorii executivi Nancy Abraham și Lisa Heller. Pentru Channel 4, producătorii Daniel Pearl, Tom Porter și Dorothy Byrne.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *