Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial la AXN

lincoln-colectionarul-de-oase

Serialul thriller Lincoln: Colecționarul de oase (Lincoln Rhyme – The Hunt for the Bone Collector), inspirat din best-seller-ul cu același nume al lui Jeffrey Deaver, va avea premiera în România pe 26 octombrie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 22.00, la AXN.

Mesaj video Russell Hornsby (Lincoln Rhyme) pentru fanii AXN din România

Sinopsis

Enigmaticul și cunoscutul criminal în serie, Colecționarul de oase care a îngrozit orașul New York, a dispărut dintr-o dată. Trei ani mai târziu, când o crimă extrem de elaborată indică că acesta s-a întors, îl forțează pe Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), fost detectiv NYPD și geniu criminalistic, să renunțe la statutul de pensionar. Lincoln era considerat cel mai bun din branșă până când un accident grav, cauzat chiar de Colecționarul de oase, l-a lăsat paralizat și l-a obligat să părăsească munca de teren. Când Amelia Sachs, o tânără ofițer cu înclinații spre zona de profilare, pornește pe urmele celebrului criminal, Rhyme găsește în ea un partener pentru acest nou joc de-a șoarecele și pisica. Neobișnuitul cuplu detectiv își unește forțele pentru a rezolva cazurile cele mai dificile și încurcate din New York însă, în același timp, trebuie să se grăbească pentru a prinde ucigașului enigmatic care i-a adus împreună, înainte de a mai apărea noi victime.

Din distribuție fac parte Russell Hornsby (Fences, Grimm), Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries), Brian F. O’Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *