Știri
 

Luis & the Aliens (2018)

Luis și mini-extratereștrii

 

Luis & the Aliens (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.09.2018
Durata:
86 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Luis & the Aliens (2018)

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui specialist în OZN-uri, Armin Sonntag, care e obsedat să demonstreze întregii lumi că extratereștrii există, Luis, un băiețel de 12 ani, nu a avut o viață nici ușoară și, clar, nici normală.
Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin Sonntag, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat. Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră…0

 
Recenzii Luis & the Aliens (2018)
 
 
Cath Clarke – The Guardian
o aventură cu extratereștri plictisitoare și previzibilă
John DeFore – Hollywood Reporter
Deși s-ar putea să amuze câțiva copii dacă s-ar întâmpla să ajungă cumva să-l vadă, nu oferă niciun motiv pentru părinți să se obosească să-și ducă copiii să-l vadă.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Nu e nici E.T., nici Monsters vs Aliens, dar dacă tot ce vrei e ceva amuzant, inofensiv și colorat care să-i distreze pe cei mici, Luis and the Aliens își face treaba.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)