Mad Max se întoarce. Au apărut și primele fotografii din Fury Road.

Adevărul este că se aștepta ca lucrul la Mad Max: Fury Road să înceapă în urmă cu câteva luni, însă condițiile meteo din Namibia, unde au loc filmările, au împiedicat echipa de producție să-și pună în aplicare planurile.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile sunt pe cale să se îndrepte, iar, după ce săptămâna trecută compania producătoare Kennedy Miller Mitchell Productions a dat publicității un comunicat de presă în care menționa care sunt actorii pe care se bazează (sorry, Mel Gibson nu va fi prin preajmă de data asta), iată că ieri io9 a publicat primele fotografii de pe platoul de filmare.

Locul lui Mel Gibson a fost luat de Tom Hardy. Imperator Furiosa este jucată de Charlize Theron. Iar din distribuția filmului regizat de George Miller mai fac parte Nicholas Hoult (X-Men: First Class) în rolul lui Nux, Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty) în rolul lui Immortan Joe și Nathan Jones (Conan the Barbarian), care-l interpretează pe Rictus Erectus.

De asemenea, din grupul celor cunoscute sub numele de The Wives, vor face parte Zoe Kravitz (X-Men: First Class) în rolul lui Toast, Riley Keough (Magic Mike), care este Capable, și Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon), care o interpretează pe Splendid.

În plus, a fost anunțată și apariția supermodelului Megan Gale, cea care ar fi trebuit să fie Wonder Woman în 2007, în Justice League, filmul abandonat al lui George Miller.

Cu acest nou Mad Max, se pare că Warner Bros. încearcă să pună bazele unei noi francize – chiar regizorului George Miller a declarat că pregătește o trilogie și că scenariul celei de-a doua părți a fost scris deja – având în vedere că Harry Potter și The Dark Knight au luat sfârșit.

Dar iată fotografiile de pe platoul de filmare al filmului Mad Max: Fury Road.

[nggallery id=1 template=sample1]

3 comentarii la „Mad Max se întoarce. Au apărut și primele fotografii din Fury Road.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *