Review > saramon vs Mamma Mia! Here We Go Again

mamma-mia-here-we-go-again-review

Apărut după 10 ani de la primul film, Mamma Mia! Here We Go Again nu este deloc subtil în a-și arăta scopul existenței: acela de a mai scoate niște bani de pe urma fanilor formației ABBA.

Povestea reia anumite elemente din filmul apărut în 2008 și le combină cu o linie narativă actuală. Sophie (Amanda Seyfried) împreună cu soțul ei Sky (Dominic Cooper) au ales să onoreze memoria regretatei sale mame, Donna (Meryl Streep), renovând hotelul acesteia de pe insula grecească Kalokairi. Aici, Sophie a fost crescută de mama sa fără tată, deși, teoretic, are chiar trei tați.

Iar cu ocazia inaugurării hotelului, decide să-i invite și pe cei trei: Harry (Colin Firth), Bill (Stellan Skarsgard) și Sam (Pierce Brosnan).

Numai că lucrurile nu stau prea bine. Între Sophie și Sky apar niște neînțelegeri deoarece Sky primește o ofertă de job în New York, pe care nu prea vrea să o refuze. Și se anunță și o furtună care-i poate împiedica pe invitați să-și mai facă apariția.

Trailer Mamma Mia! Here We Go Again

Pe lângă povestea din prezent (plasată în 2005), regizorul și scenaristul Ol Parker – cel care a scris scenariile pentru cele două filme din seria The Best Exotic Marigold Hotel -, decide să se întoarcă un pic în timp și să prezinte aventurile din tinerețe ale mamei lui Sophie pe această insulă, care se petrec în 1979. O poveste în care tânăra Donna pare o tipă care se culcă cu orice bărbat îi iese-n cale. Din fericire, în filmul ăsta, nu întâlnește decât trei. Altfel, poate că filmul nu s-ar fi limitat doar la aproape două ore.

Trecutul și prezentul se întrepătrund, iar muzica formației ABBA apare din când în când pentru a ne aduce aminte despre ce este vorba aici de fapt.

Mamma Mia! Here We Go Again e un film fără nicio direcție, fără nicio tensiune, fără momente comice, cu niște dialoguri banale și pe alocuri penibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *