Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea, din 1 martie la History

mancarea-pe-care-s-a-intemeiat-lumea

Documentarul Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea va rula, începând cu 1 martie, în fiecare duminică, de la ora 21:00, la canalul tv History.

Acesta surprinde poveștile unor branduri vizionare precum Heinz, Kellogg, Post și McDonald’s, care au transformat complet sectorul alimentar american.

Trailer Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea

După Războiul Civil a avut loc o revoluție condusă de antreprenori cu perspectivă, care au forțat limitele inventivității și au fondat afaceri care au schimbat această industrie. Pe măsură ce o nouă eră consumeristă se întrezărea, acești antreprenori și-au asumat riscuri și au lansat business-uri care au implicat tehnologii inovatoare pentru acea perioadă, redefinind sectorul alimentar, dar mai mult decât atât, obiceiurile alimentare ale întregii planete.

Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea este o punere în scenă a unor momente cheie din evoluția acestor magnați din sectorul alimentar, rivalitățile dintre aceștia, dar și modul în care au salvat economia americană.
Nume precum Will Kellogg, Henry Heinz, Milton S. Hershey, frații McDonald’s sau frații Mars au ajuns să construiască imperii in domeniu, au ajutat la câștigarea Războaielor Mondiale și au schimbat peisajul american pentru totdeauna.

Etichete:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *