The Masterpiece Experience > Muzica lui Hans Zimmer, live, la București

masterpiece-experience

Miercuri, 27 aprilie, muzica lui Hans Zimmer și a lui Thomas Bergersen va putea fi ascultată, live, la București, în cadrul celei de-a treia ediții a spectacolului The Masterpiece Experience.

The Masterpiece World Symphony Orchestra, un ansamblu de 45 de muzicieni profesioniști tineri și pasionați de muzică de film și trailere, va realiza o fuziune între instrumentele etnice (epic mongolian voice și tobe taiko), instrumentele electronice (sintetizatoare digitale, violoncel electric) și cele orchestrale, pentru a reda o poveste science-fiction cu narator, inspirată din ”Odiseea” lui Homer.

Toate piesele muzicale din concert – muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer (The Dark Knight/ Cavalerul negru și Interstellar/Interstellar – Calatorind prin Univers), fac parte dintr-o poveste de dragoste și de război ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectiva unică.

În 2009, în decembrie, am văzut Star Wars în concert, într-o arena de 20.000 persoane, cu Anthony Daniels ca narator. La acea vreme, eram foarte pasionat de muzica lui Hans Zimmer și nu văzusem să fie niciun concert live cu muzica lui. Deci m-am hotărât să organizez eu unul.
– producătorul show-ului, Ciprian Costin, despre modul cum s-a născut The Masterpiece Experience.

Spectacolul de pe scenă va fi acompaniat de un spectacol de lumini și lasere, organizatorii pregătind 12 lasere amplasate strategic în sală, un sistem de lumini de 720.000 lumeni, un sistem audio cu o putere de 72.240 W și un ecran LED de 32 metri pătrați și 2.073.600 pixeli.

Consider acest show ca echivalentul în secolul 21, pentru un public adult, a ce făcea Disney cu muzica din Fantasia 1940, respectiv 2000.

Trailer The Masterpiece Experience

https://youtu.be/5DK2fMxnQPs

The Masterpiece Experience va avea loc la Sala Palatului din București iar biletele pot fi achiziționate de pe vreaubilet.ro și de la casieria Sălii Palatului.

the-masterpiece-experience-poster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *