MEGOGO, un nou serviciu de streaming pe piața din România

megogo_streaming_romania

Pe piața de streaming din România a apărut un nou jucător: MEGOGO – televiziune online și catalog VOD.

MEGOGO funcționează din 2011 în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud.

Acest serviciu se concentrează în primul rând pe televiziune online, având și un pachet cu câteva zeci de canale tv care pot fi urmărite gratuit, însă există în ofertă și abonamentul Optim TV, la prețul de 14.99 lei, care include peste 100 de canale și posibilitatea de a viziona emisiuni sau seriale deja difuzate.

Suntem fericiți să îi întâmpinăm pe potențialii utilizatori din România. Scopul nostru principal este de a oferi o platformă de streaming online cu conținut de calitate. Astăzi facem primul nostru pas, în spatele căruia stau ani de experiență unică în lume, relații solide cu cele mai mari studiouri internaționale: Warner Bros., Disney, Paramount și altele. Am făcut o muncă enormă de cercetare a pieței și localizare a produsului în limba română, adaptare la preferințele locale, acorduri cu deținătorii de drepturi și implementare a sistemelor de plată securizate. Vom continua să extindem biblioteca de conținut, așa că urmăriți-ne,
– spune Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România.

În plus față de televiziunea online, MEGOGO are deja peste 1.000 de filme și desene animate de la studiouri de top în catalogul VOD: Warner Bros., Disney, Pixar, DC, Marvel, 20th Century Fox, Paramount și altele.

În secțiunea de filme există funcții precum recomandări bazate pe vizionările anterioare, iar anumite titluri pot fi descărcate pe dispozitive pentru vizionare offline.

Aplicația MEGOGO este disponibilă pentru descărcare pe Google Play, App Store, pe Smart TV și, în curând, și pe console de jocuri.


MEGOGO este un serviciu media internațional fondat în Kiev în 2011. Este lider printre platformele OTT din Ucraina, care activează în Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. De asemenea, o parte semnificativă din catalogul său este disponibilă la nivel internațional.

Biblioteca media MEGOGO include mii de elemente de conținut, cum ar fi televiziuni cu opțiuni interactive, filme, seriale și desene animate, precum și jocuri, conținut educațional și de blogging, cărți audio, podcast-uri și radio. În funcție de teritoriu, serviciul media transmite și evenimente sportive în regim exclusiv, precum Champions League, Europa League și UEFA Conference League, campionate naționale de fotbal, box de la K2 și Top Rank și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *