Mercy Street, disponibil online gratuit

mercy-street-online-gratuit

Mercy Street, primul lungmetraj de animație pentru copii realizat integral în România după 1989, va fi disponibil gratuit online pe site-ul proanimatie.ro în zilele de 26, 27 și 28 octombrie.

Având experiență în realizarea spoturilor animate și a videoclipurilor muzicale animate, frații Ducu și Ștefan Buzea (fiii lui Zaharia și ai Anamariei Buzea, realizatorii serialelor de animație Bălănel și Miaunel, Peripețiile lui Ionuț, Temerarii de la scara 2, Roboțel și Creionel) au realizat filmul Mercy Street, a cărui premieră în cinematografe a avut loc în 2016.

Trailer Mercy Street

Mercy Street este un lungmetraj de animație despre prietenie, curaj, sacrificiu și nu în ultimul rând despre dragoste. Este povestea micuțului Lorenz care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă, aflată sub lumea noastră. Lorenz trebuie să salveze muzica pentru a salva viața de pe pamânt. În această călătorie inițiatică este însoțit de trei prieteni muzicieni, fugari: de părintele Abbey care este mentorul său și de cele două pisici persane ale sale.
Antagonistul, Marcus Prophet, un geniu al răului, are în plan să fure toată muzica și s-o transforme într-o enormă sursă de energie, pe care s-o folosească pentru a dobândi nemurirea,
spune Ștefan Buzea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *