Minte-mă frumos, o nouă comedie romantică românească

MediaPro Pictures a pregătit pentru luna aceasta un film intitulat Minte-mă frumos, o nouă comedie romantică românească. Nu știu exact când a fost ultima, dar îmi aduc aminte că anul trecut Voodoo Films aducea pe ecrane filmul lui Alexandru Maftei, Bună! Ce faci?, care dorea să fie prima comedie românească adevărată. În cele din urmă, succesul la public a fost unul moderat, câștigurile fiind de puțin peste 106.000 de lei și numărul de spectatori nu a depășit 9.936.

La fel ca și filmul lui Maftei, și în Minte-mă frumos un rol important în poveste îl are internetul și discuțiile pe chat.

Minte-mă frumos spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită. Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia).
Dana (Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare.
Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Așa arată sinopsisul acestui film și, la o primă privire, pare a avea șanse să placă publicului. Dacă va fi așa sau nu vom afla după 19 octombrie, când este programată premiera în cinematografe.

Trailer-ul filmului Minte-mă frumos

Scenariul a fost scris de Adrian Lustig, cel care s-a ocupat și de scenariile la filmele lui Sergiu Nicolaescu: Poker și Ultimul corupt din România, dar și de cel al lui Horaţiu MălăeleNunta Muntă, apărut în 2008.

De regie s-a ocupat Iura Luncașu, acesta fiind debutul său în lungmetraj dacă nu luăm în calcul adaptarea pentru cinema a serialului Lacrimi de iubire, film apărut în 2006. Până în prezent, Luncașu a regizat mai multe seriale tv, precum Lacrimi de iubire, Inimă de ţigan, Aniela sau Pariu cu viaţa, astfel încât amatorii de telenovele sigur sunt familiarizați cu munca sa.

În rolurile principale îi vom vedea pe Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian și Antoaneta Zaharia.

Mai multe detalii despre Minte-mă frumos puteți descoperi și pe pagina oficială de Facebook a filmului sau pe site-ul mintemafrumos.ro.

Posterul filmului Minte-mă frumos

4 comentarii la „Minte-mă frumos, o nouă comedie romantică românească”

    1. Hahaha… nici nu m-aşteptam la altceva de la compania care ne-a dat Poker sau Naşa. Dar, dacă-i aşa cum zici tu, ar trebui să aibă succes la publicul român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *