Misiune Imposibilă: Națiunea Secretă și Agentul de la U.N.C.L.E, disponibile în această vară cu sunet Dolby Atmos

Grand-Cinema_Dolby-Atmos

Misiune Imposibilă: Națiunea Secretă se va lansa anul acesta, pe 31 iulie, fiind adus în România de Ro Image 2000. În afara faptului că va putea fi vizionat în IMAX 2D, noul film din seria Mission Impossible va fi disponibil și cu sunet Dolby Atmos în recent-inaugurata sală Grand Ultra, de la Grand Cinema & More.

Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă este regizat de Christopher McQuarrie, după un scenariu de Christopher McQuarrie, Drew Pearce și Bruce Geller. Printre protagoniști, îl vom regăsi, bineînțeles, pe Tom Cruise, alături de Paula Patton, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Ving Rhames și Simon Pegg.

Trailer Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă

Agentul de la U.N.C.L.E., regizat de Guy Ritchie, este un alt film care va fi disponibil cu sunet Dolby Atmos. Acesta este distribuit în România de Freeman Entertainment, iar lansarea lui va avea loc pe 21 august.

Scenariul filmului Agentul de la U.N.C.L.E. a fost scris de nu mai puțin de șase persoane: Scott Z. Burns, Sam Rolfe, Guy Ritchie, Lionel Wigram, Jeff Kleeman și David C. Wilson. Din distribuție fac parte: Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill, Alicia Vikander.

Trailer Agentul de la U.N.C.L.E.

Sistemul Dolby Atmos cuprinde 54 de boxe, câte un rând de boxe pe pereții laterali și două rânduri pe plafon, la care se adaugă un procesor de sunet Dolby Atmos.

Noua tehnologie permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea filmului. Abordarea revoluționară a acestei noi tehnologii este că sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio poziționate independent într-un spațiu tridimensional, creând o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația, afirmă reprezentanții Grand Cinema & More.

Dar nu numai sunetul iese în evidență în sala Grand Ultra, ci și imaginea, din moment ce sala este dotată cu cel mai mare ecran de cinema din România, care măsoară peste 270 mp, acceptând dublă proiecție de rezoluție 4K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *