Review > saramon vs Mission: Impossible – Fallout

mission-imposible-fallout-review

Mission: Impossible – Fallout n-are nicio intenție de a aduce ceva nou. Și nici nu-i pasă ca personajele să fie altceva decât niște instrumente pentru ca acțiunea să poată avea loc. Dar rezultatul nu e deloc rău.

Poate că prima jumătate de oră pare să conțină prea multă ”umplutură”, însă următoarele vreo două ore sunt doar acțiune, urmăriri cu mașini, cu motociclete, cu elicoptere, cascadorii și un pic de comedie. E ca și cum te-ai uita la un James Bond de pe vremea când obișnuia să nu se ia atât de mult în serios.

Mission: Impossible Fallout – pe străzile Parisului

Povestea filmului are loc la doi ani după Rogue Nation. Organizația teroristă Apostolii are, evident, un plan pentru a distruge lumea cu niște bombe extrem de puternice, bazate pe plutoniu. Ei bine, Ethan Hunt (Tom Cruise) nu are de gând să lase acest lucru să se întâmple și pornește într-o aventură care-l poartă prin Paris, Londra și Kashmir.

Fallout e construit ca un sequel pur și conține multe elemente din părțile anterioare. Însă partea bună e că chiar dacă n-ai văzut niciunul dintre celelalte filme din serie, te poți bucura la fel de mult de acesta.

Deși răsturnările de situație nu te vor surprinde absolut deloc, noua Misiune: Imposibilă nu te plictisește. Important e să nu ai așteptări nerealiste.

Acesta este al doilea film al francizei regizat de Christopher McQuarrie, care a devenit, astfel, primul regizor cu două Misiuni: Imposibile în portofoliu.

Trailer Mission: Impossible – Fallout

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *