Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu și Tudor Giurgiu vorbesc despre… pitici de grădină

În urmă cu o săptămână se lansa primul trailer oficial și cel de-al doilea poster pentru Despre oameni și melci, noul film regizat de Tudor Giurgiu. Acum, mai sunt sunt trei săptămâni până când filmul se va lansa în cinematografe și doi dintre actorii principali – Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu – și regizorul – Tudor Giurgiu – s-au apucat să vorbească despre… pitici de grădină.

Iată, mai jos, ce-a ieșit.

Despre oameni și melci spune povestea unui grup de muncitori care lucrează într-o fabrică aflată în faliment, în România de la începutul anilor ’90. Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment.

Cel de-al doilea lungmetraj realizat de Tudor Giurgiu va avea premiera oficială în cinematografe pe 14 septembrie, după ce a putut fi vizionat în avans, în deschiderea celei de-a 11-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Scenariul a fost scris de Ionuț Teianu, de distribuție se vor ocupa Transilvania Film și RoImage 2000, iar alături de Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu mai apar Dorel Vişan, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă și Alina Berzunţeanu.

Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu și Tudor Giurgiu vorbind despre pitici de grădină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *