Musical-ul Mamma Mia! își caută interpreții pentru producția românească

mamma-mia-casting

Anul acesta, se montează pentru prima dată în România unul dintre cele mai de succes musical-uri: Mamma Mia! Iar până pe 8 martie 2018 se pot face înscrierile pentru casting.

Sesiunile de casting vor avea loc în perioada 10-13 martie.

Mai multe informații despre casting-ul pentru producția românească Mamma Mia! pot fi găsite pe site-ul oficial.

MAMMA MIA! este o poveste romantică despre o tânără visătoare care încearcă să descopere cine e adevăratul ei tată și îi invită la nunta sa pe cei trei bărbați din trecutul mamei sale care ar putea să o conducă la altar.
O poveste despre dragoste și prietenie, despre părinți și copii, despre alegeri în viață și despre căutarea identității, spusă pe cele mai frumoase cântece ale trupei ABBA.

În România, musicalul MAMMA MIA! va fi o co-producție Sloveno-Română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniți de către compania Atelier Promotion pentru această producție.

Spectacolul va fi lansat la București, după care va porni în turneu în toate marile orașe din România.

La aproape 3 ani de la lansarea WonderTheatre suntem bucuroşi să putem prezenta publicului din România unul dintre cele mai de succes musicaluri din lume. Sperăm că spectatorii care s-au obişnuit cu producțiile noastre ambițioase şi sofisticate în decoruri şi acțiune, dar extrem de accesibile publicului de toate vârstele, să se bucure şi de un musical emoționant care, sunt sigur, vă va propune actori foarte talentați si interpretări excepționale pe muzica uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din toate timpurile. MAMMA MIA! este o experiență memorabilă, atât pentru creatori cât și pentru participanți, un prilej special de a petrece o seară minunată împreună, cântând, dansând, bucurându-se pur și simplu de viață, , dans și muzică,
– spune Andrei Boncea, producătorul WonderTheatre.

Biletele vor fi puse în vânzare, in curând, pe site-urile de specialitate.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *