NexT Kids, scurtmetraje și activități pentru copii

Pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Internațional de Film NexT va organiza sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 11:00, la Cinema Studio, programul NexT Kids.

Acesta cuprinde cinci scurtmetraje din Norvegia, Germania, Croația, Slovacia, Italia, însă, copii se vor putea bucura de o serie de jocuri derivate din temele sau personajele acestora.

Filmele din programul NexT Kids sunt:

Golf All / Golf universal

(Germania, 2013, 6′)
Regizor: Philipp Maas & Kim Liersch
Karli, extraterestrul cel drăguţ, care vine din sistemul stelar Kokolorion, este fără nici o îndoială un jucător de golf profesionist.

Lighta / Luminiţa

(Slovacia, 2012, 10′)
Regizor: Andrej Gregorcok
Un beculeţ Lighta este singura sursă de lumină din încăpere, asta până când, într-o bună zi, apare un rival.

Shame and Glasses / Test

(Italia, 2013, 7′)
Regizor: Alessandro Riconda
Mirko trebuie să facă faţă celei mai îngrozitoare temeri: purtatul ochelarilor. Este singurul fel în care poate să dea testul la şcoală, însă ce o să se întâmple dacă îl vede fata de care este în secret îndrăgostit?

Hidden Talent / Skriveni Talent / Talente ascunse

(Croaţia, 2013, 6′)
Regizor: Miran Miošić
Un pisoiaş pe nume Bjelobrk trăieşte în Oraşul Felinelor. Este vesel, sociabil şi îi place la nebunie să cânte, dar n-are pic de ureche muzicală.

Fishing with Sam / Isfiske / La pescuit cu Sam

(Norvegia, 2009, 6′)
Regizor: Atle Solberg Blakseth
Să pescuieşti la Polul Nord poate să fie destul de dificil. Unii au mai mult noroc decât alţii. Cei mai puţin norocoşi s-ar putea să aibă nevoie de o cu totul altă abordare.

Festivalul Internațional de Film NexT se va desfășura în perioada 3-7 aprilie, la Cinema Studio, Elvira Popescu, CinemaPro, Club Control, J’ai Bistrot, Ceainăria Cărturești și Club Spice.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *