Noaptea Zburătorilor: Povestea continuă!

Pregătirile pentru lansarea filmului Ultimul Zburător continuă.

Astfel, după ce, pe 26 septembrie, 110 motocicliști au traversat Bucureștiul, cu ocazia lansării trailerului oficial, iar mai apoi, la Biblioteca Academiei Române, a fost prezentat Manifestul Cultural “Promissum”, crezul care stă la baza filmului Ultimul Zburător, iată că sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19:30, în clubul Sankt Petersburg Pub din Centrul Vechi (str. Gabroveni, nr. 55), va avea loc un al treilea eveniment, intitulat Noaptea Zburătorilor.

Cu această ocazie, se va putea degusta, pentru prima oară, băutura magică a zburătorilor: Trăscăul, oferită cu sprijinul Khortytsa Vodka.

La eveniment vor participa și actorii şi realizatorii filmului.

Spre miezul nopţii, cei care îndrăznesc să creadă alături de noi şi vor veni la petrecere, vor avea ocazia să participe la tombola pentru marele premiu surpriză al serii. Important este ca biletul câştigător să fie completat de un cuplu, pe sistemul: nu poate exista zburător fara ispita lui feminină.
Ovidiu Georgescu, regizorul şi producătorul filmului.

Intrarea este liberă pentru toţi cei care mai cred în zburători.

Ultimul Zburător a fost regizat de Ovidiu Georgescu, care s-a ocupat și de scenariu, alături de Mihai Manescu și Teo Herghelegiu. Din distribuție fac parte: Gabriel Duțu, Iulia Verdes, Florin Penisoara, Constantin Cojocaru, George Ivascu, Constantin Cotimanis, Marius Bodochi, Cristina Mihăilescu.

O producție a Asociaţiei Culturale Promissum, filmul va fi distribuit, începând din 14 februarie 2014, de InterComFilm.

noaptea-zburatorilor-poster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *