Noi postere artistice pentru toate cele 9 filme nominalizate la Oscar

prezentam ieri posterul oficial al acestei ediții a premiilor Oscar, precum și un poster aniversar. Iată că Academia Americană în colaborare cu aceeași galerie de artă, Gallery1988, din Los Angeles, a pregătit și o serie de postere artistice pentru fiecare dintre cele nouă nominalizate la categoria Cel mai bun film.

Fiecare poster a fost realizat de către un alt artist. Astfel, primul, al lui Amour, aparține lui Matt Owen, un designer ce a câștigat recent dreptul de a realiza coperta unei noi ediții a cărții lui Ray BradburyFahrenheit 451.

Posterul lui Argo a fost realizat de Anthony Petrie, al cărui portofoliu îl puteți găsi pe site-ul său.

Rich Kelly este artistul care a desenat posterul lui Beasts of the Southern Wild. Printre clienții acestuia se regăsesc The Black Keys sau Dave Matthews Band, și îi puteți urmări creațiile pe profilul său de Tumblr.

De posterul lui Django Unchained s-a ocupat Mark Englert, care și-a început cariera cu benzi desenate.

Posterul lui Les Miserables este creația studioului canadian Phantom City Creative, a cărui muncă este destul de apreciată în industria filmului din SUA.

Jeff Boyes este creatorul posterului meu favorit din această serie, cel al filmului Lincoln.

Tom Whalen, care a mai colaborat recent și cu The Beatles, The Black Keys, Jack White, The Misfits, Hasbro, Disney, Warner Bros., Lucasfilm sau Paramount, a realizat posterul de mai jos pentru Life of Pi.

Joshua Budich este un designer independent și a fost ales pentru a crea posterul filmului Silver Linings Playbook.

Și, în fine, de posterul lui Zero Dark Thirty s-a ocupat Godmachine, un designer cu un hobby cel puțin ciudat: colecționează cranii de animale.

[nggallery id=9]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *