Noul sezon al serialului Fear the Walking Dead va debuta pe 3 iunie

fear-the-walking-dead-sezonul-5-premiera

AMC a anunțat că sezonul 5 al serialului Fear the Walking Dead va avea premiera luni, 3 iunie, de la ora 4:00, o reluare fiind programată în aceeași zi, de la ora 22:00.

De asemenea, serialul horror-supranatural NOS4A2 va debuta joi, 6 iunie, de la ora 22:00.

Fear the Walking Dead

În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun. Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate. Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință. Misiunea lor de a-i ajuta pe alții va fi pusă la încercarea supremă atunci când grupul nostru se va afla pe un teritoriu neexplorat, unul care îi va forța nu doar să-și înfrunte trecutul, dar și temerile. Numai prin înfruntarea acestor temeri va reuși grupul să descopere un mod cu totul nou de a trăi, care îi va schimba pentru totdeauna.

NOS4A2

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill din anul 2013, cu același nume, NOS4A2 o urmează pe Vic McQueen, interpretată de Ashleigh Cummings (The Goldfinch), o tânără talentată care descoperă că are o abilitate supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Această abilitate o pune într-un curs de coliziune cu maleficul și nemuritorul Charlie Manx, jucat de Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story), nominalizat la premiul Emmy. Manx este un ticălos supranatural care se alimentează cu sufletele copiilor, apoi depozitează ceea ce rămâne din ele în Christmasland – un loc nebun al imaginației lui Manx, în care în fiecare zi este Ziua de Crăciun și nefericirea este împotriva legii. Vic se străduiește să-l înfrângă pe Manx și să-i salveze victimele – fără să-și piardă mințile sau să-i cadă ea însăși victimă.

Un comentariu la „Noul sezon al serialului Fear the Walking Dead va debuta pe 3 iunie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *