Noul Twin Peaks, din 22 mai, pe HBO și HBO GO

twin-peaks-hbo

Noul serial Twin Peaks, produs de Showtime, va debuta la HBO pe 22 mai. În total, vor fi 18 episoade de 60 de minute fiecare și vor putea fi urmărite, așa cum HBO ne-a obișnuit deja, și pe platforma online HBO GO.

Noul sezon al serialului Twin Peaks îl are ca regizor pe David Lynch, iar de scenariu s-a ocupat Lynch împreună cu Mark Frost.

Serialul va avea premiera exclusivă pe HBO GO în Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina pe 22 mai.

Povestea

Acțiunea se petrece la 25 de ani de la momentul în care comunitatea unui orășel din nord-vestul Americii a rămas șocată de uciderea Laurei Palmer.
Pentru elucidarea crimei, în ajutorul șerifului local sosise agentul FBI Dale Cooper. În vreme ce ancheta cu privire la găsirea criminalului era în desfășurare, secretele întregului orășel ieșeau la iveală, făcându-i pe locuitorii din Twin Peaks să reflecteze asupra propriei existențe.
La 25 de ani de la acele momente, povestea continuă…

Showtime a anunțat pentru prima dată în 2014 că va apărea o continuare a serialului Twin Peaks. Undeva în 2016 ar fi trebuit să apară un nou sezon de 9 episoade. Dar diferite neînțelegeri dintre David Lynch și rețeaua Showtime au dus chiar la ieșirea completă a lui Lynch din discuții. Mai apoi, însă, cele două părți au ajuns la o nouă înțelegere, de data aceasta fiind vorba de un număr chiar mai mare de episoade.

Lynch se pare că a regizat toate cele 18 episoade ca un film complet, materialul fiind divizat ulterior.

Secretul din jurul poveștii noului sezon este bine ținut. Dovadă stă și ultimul teaser de anul trecut, care îl prezintă pe David Lynch mâncând o gogoașă timp de 30 de secunde.

Primele două sezoane din serialul original vor fi disponibile pe HBO GO de la începutul lunii mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *