Numele Trandafirului, din 6 martie în România

numele-trandafirului-premiera-romania

AMC va aduce în premieră serialul Numele Trandafirului, din 6 martie, pe platforma digionline.ro, urmând ca din 6 aprilie să fie disponibil și la tv, pe AMC, cu episoade duble în fiecare săptămână.

Bazat pe romanul cu același titlu al lui Umberto Eco, Numele Trandafirului este o co-producție italo-franco-germană, având 8 episoade a câte 52 de minute. Regia este semnată de Giacomo Battiato.

Trailer Numele Trandafirului

Acțiunea din Numele Trandafirului este plasată în nordul Italiei, în anul 1327. Părintele franciscan William din Baskerville (John Turturro), urmat de tânărul novice Adso din Melk (Damian Hardung), ajung la o mânăstire izolată din Alpi pentru a participa la o dispută privind sărăcia, între reprezentanții Ordinului Franciscan și papalitate, la Avignon. La sosirea în abație, cei doi sunt implicați într-un lanț de decese misterioase; în timp ce William și Adso anchetează și caută criminalul, sunt ei înșiși vânați de inchizitorul lipsit de milă, Bernardo Gui (Rupert Everett), care îi persecută pe cei ce îl critică pe Papă. De fapt, obiectivul său este să termine Ordinul Franciscan de unul singur și, astfel, William din Baskerville este în topul listei sale.

În prezent, AMC HD este disponibil în rețelele Orange, UPC România și, de curând, și pentru abonații DIGI.

Etichete:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *