O lună în Thailanda debutează la Veneția

O lună în Thailanda, filmul care marchează debutul în lungmetraj al regizorului Paul Negoescu, a fost prezentat în premieră astăzi, 3 septembrie, reprezentanților presei de la Festivalul Internațional de Film ce se desfășoară zilele acestea la Veneția.

Intitulat, inițial, 365 de revelioane, filmul lui Paul Negoescu pare a aduce un aer proaspăt în cinematografia românească. Distribuția este alcătuită aproape numai din actori mai puțin cunoscuți publicului larg iar povestea este una puțin atipică pentru un film românesc.

O lună în Thailanda vorbește despre un tânăr, interpretat de Andrei Mateiu, care se hotărăște într-o noapte de revelion să se despartă de prietena lui actuală și să plece în căutarea fostei sale iubite. Astfel, ia cu asalt mai multe cluburi bucureștene.

În scrierea scenariului, Paul Negoescu l-a avut alături pe Vlad Trandafir, iar alături de Andrei Mateiu, în film mai joacă Ioana Anastasia Anton, Sînziana Nicola, Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Răileanu, Ionuţ Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotleţ, Ştefan Munteanu şi Simona Ghiţă.

Produs de Hi Film, în colaborare cu Abis Studio, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi cu participarea HBO România, O lună în Thailanda va avea premiera națională în luna noiembrie a acestui an. În plus, cu numai câteva zile înaintea premierei de la Veneția, compania MPM Film a anunțat că a achiziționat drepturile de distribuție internațională pentru filmul lui Negoescu.

Mai jos, este trailer-ul oficial al filmului O lună în Thailanda, lansat la mijlocul lunii august.

Un comentariu la „O lună în Thailanda debutează la Veneția”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *