O vară plină de documentare, la KineDok

Kindedok

Săptămâna trecută, KineDok a debutat la București cu proiecția documentarului Men with Balls / Turneul de la Besence, în prezența primarului Ignácz József, protagonistul filmului. Acesta și-a convins concetățenii să joace tenis, să cultive pepeni și, în general, să se mobilizeze pentru o viață mai bună. Irina a fost prezentă la eveniment și ne spune mai multe despre acest film pe blogul ei.

Filmul a mai fost proiectat pe 3 iulie la Constanța și la Arad, în Fabrica Teba, renovată pentru această ocazie de membrii Asociației CitiZenit – care au amenajat singuri o sală de cinema, cu hamace, fotolii din anvelope de mașină și multe altele.

KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar, ce se desfășoară până la 15 decembrie. Aproximativ 200 de proiecții sunt programate în 20 de locații din 14 orașe din România.

Trailer KineDok

Proiecțiile vor avea loc în Arad – la Fabrica Teba (în parteneriat cu Asociația CitiZenit); Brașov – Cinemateca Patria; București – la Acuarela, Elvire Popesco, J’ai Bistrot, Journey pub&more, Make a Point, Spațiul Public European, The Institute – Frontline Club; Constanța – City Hub-Biblioteca Colorată; Cluj – Casa TIFF; Galați – Muzeul de Artă Vizuală; Iași – Casa de Cultură „Mihai Ursachi”; Miercurea Ciuc – Muzeul Secuiesc; Oradea – Moszkva Cafe; Piatra Neamț – Ceainăria Teaz; Sfântu Gheorghe – Casa de Cultură Municipală (în parteneriat cu Asociația de Tineret Ecou); Timișoara – Aethernativ și Ambasada; Târgu Mureș – J’ai Bistrot.

Programul complet al proiecțiilor se găsește pe site-ul evenimentului.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *