Oamenii Legii, prima producție locală Antenna Entertainment în România, va avea premiera pe 14 noiembrie, la AXN

Antenna Entertainment, compania care deține canalele AXN în regiunea Europei Centrale și de Est, anunță lansarea primei producții locale pentru România – Oamenii legii.

Astfel, în această toamnă, AXN România va difuza în premieră Oamenii Legii, un serial care urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări publice și incidente de trafic până la jafuri, trafic de droguri sau fraude.

Serialul va debuta pe 14 noiembrie și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor. Pentru cazurile deosebite, echipele vor coopera cu unitățile speciale ale poliției, cum ar fi Brigada Criminalistică, Brigada Antidrog și se vor baza pe logistica complexă a acestora, de la echipamente de urmărire până la elicoptere și altele.

Regiunea Europei Centrale și de Est este prioritară pentru Antenna Entertainment și ne dorim să oferim divertisment de cea mai bună calitate pentru fiecare teritoriu în parte. Cunoaștem foarte bine aceste piețe și înțelegem, de asemenea, care sunt nevoile publicului nostru local. Vedem potențialul în dezvoltarea de producții originale adaptate pentru fiecare țară și pentru întreaga regiune și căutăm să răspundem așteptărilor telespectatorilor noștri cu diferite tipuri de conținut. România este un teritoriu important pentru compania noastră și, de aceea, am decis să începem să producem conținut local, în premieră, în acest an. Oamenii Legii este doar primul pas în strategia noastră pe termen lung, care își propune să plaseze Antenna Entertainment ca unul dintre noii jucători pe piața locală în ceea ce privește producțiile originale. Planurile noastre pentru anii următori includ dezvoltarea de conținut atât scripted, cât și reality, adăugând astfel mai multă savoare locală, menținând în același timp identitatea de brand și poziționarea AXN ca unul dintre cele mai importante canale TV cu seriale polițiste și dramatice americane și internaționale, pe care telespectatorii și partenerii noștri locali le cunosc și le îndrăgesc,
– a declarat Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment.

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in Action, care a fost foarte bine primit în Cehia, Slovacia sau Germania. Pe plan local, producția este realizată de Paprika Studios România în parteneriat cu Poliția Română.


Despre Antenna Entertainment
Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații de media și divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de canale TV și 2 servicii On Demand în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din regiunea Adriaticii, și aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. În România, aceasta include AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Misiunea companiei este de a oferi divertisment de cea mai bună calitate în regiune, prin furnizarea de conținut unic, inclusiv producții proprii care se concentrează pe talentele locale și pe poveștile care trebuie spuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *