Știri
 

On the Milky Road (2016)

Pe Calea Lactee

 
on-the-milky-road-poster
on-the-milky-road-poster
on-the-milky-road-poster

On the Milky Road (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.09.2017
Durata:
125 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis On the Milky Road (2016)

Primăvară în vremea războiului. În fiecare zi, un vânzător de lapte trece linia frontului, călare pe un măgar, păcălind gloanțele pentru a putea duce mult așteptatele bidoane pline soldaților. Binecuvântat cu noroc pentru a-și putea duce la capăt misiunea în fiecare dimineață, iubit de o femeie frumoasă din sat, lăptarul pare să aibă un viitor liniștit… până când sosirea unei misterioase italience îi întoarce viața pe dos.

Astfel începe povestea unei iubiri nebune, interzise, ce îi va purta pe amândoi într-o serie de aventuri fantastice și periculoase. Aduși împreună de soartă, nimeni și nimic nu pare capabil să îi despartă…0

 
Recenzii On the Milky Road (2016)
 
 
Dana Mischie – Filme-carti
Recomand filmul lui Kusturica pentru că, în ciuda tragismului de care dă dovadă- dar un tragism sănătos, debarasat de clișeele cu care ne-am obișnuit în poveștile de dragoste- e o bucurie pentru retină și o provocare pentru suflet (în special prin prisma personajului lui Kusturica) și uneori chiar și pentru urechi.
Peter Bradshaw – The Guardian
Un film indulgent, cu defecte, dar impresionant cu privire la liniile familiare.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)