Oscars Night, la Cinema PRO

Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 20.30, la CinemaPro din București organizatorii Festivalului Internațional de Film NexT au programat proiecția celor cinci scurtmetraje nominalizate anul acesta la Oscar.

Astfel, vom putea viziona câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj, Stutterer, regizat de Benjamin Cleary, care spune povestea unui tânăr cu defect de vorbire care și-a găsit vocea într-o relație online. Însă atunci când persoana de care este îndrăgostit vrea să îl întâlnească în viața reală, ei bine, lucrurile devin un pic mai complicate.

Shok, un alt film nominalizat la Oscar, prezintă provocările prin care trec doi prieteni adolescenți în timpul războiului din Kosovo.

Ave Maria este o comedie care pune în opoziție cinci călugărițe catolice și o familie de israelieni, în apropierea Sabatului.

Drama Day One este povestea unei femei afgano-americane, aflate în pragul divorțului, care decide să devină translator pentru trupele americane din Afganistan.

Iar Everything Will Be Ok, regizat de germanul Patrick Vollrath, este o dramă cu accente de thriller despre un tată divorțat și fiica lui adolescentă.

Abonamentele pentru cea de-a zecea ediție a Festivalului NexT, împreună cu biletele pentru programul Oscars Night, se pot cumpăra de pe site-ul eventbook.ro. Primele 10 abonamente vândute au un preț special: 50 de lei.

Cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT se va desfășura în perioada 7-11 aprilie, în București, la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvira Popescu și într-o serie de spații neconvenționale, amenajate special pentru a găzdui proiecții de film.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *